Orion's Book - Come Back To Sorrento

Lätt hänt

Det är så lätt hänt att man tappar mobilen och visps har man en trasig iphone, det har nog hänt dom flesta som äger en. Men det är ju bra att det finns hjälp att få när det händer. Jag råkade tappa min mobil för typ två månader sen när vi flyttade och det vara verkligen jobbigt. Hela skärmen gick i tusen bitar, det vara verkligen inte lyckat. Men dagen efter så gick vi och letade upp ett ställe där dom lagar trasiga mobiler och han kunde fixa det på tio minuter så det vara väldigt skönt.

Så nu fungerar den som den ska igen

Ja det är så skönt att den fungerar som den ska och att det gick att laga så lätt, det är något som man bara måste se till att göra när den går sönder. Och det är ju så skönt att det går så fort att få den lagad igen, man behöver inte vara utan den i många minuter så det är något som är väldigt bra.
För man har ju blivit så beroende av sin mobil och det är något som man använder dagligen och man har inte bara telefonnummer där utan det är ju lite allt möjligt.
Så man förstår att man måste ha den och att den ska fungera som det ska. Det är viktigt och något som dom flesta behöver.
Bra att det är enkelt och smidigt att kunna laga den nu och att det finns så många ställen som kan fixa det och göra den bra igen. Så man behöver inte få panik om ens iPhone går sönder för det går att ordna så att den blir bra igen och det gör att det blir mycket enklare och smidigare än att köpa en ny till och med plus att det är mycket billigare att laga den.